PRO INVEST

Centru de Anvelope si Service Roti

proinvest
Comanda acum
Bucium - 0758-596 877
Pacurari - 0745-596 831
Cauta anvelope
Ex: 195 / 65 R15
Reseteaza
Cosul tau
Nu aveti produse in cos.
INFO UTILE - NOUTATI
 1. Odorizante auto

Viziteaza magazinul Superanvelope.ro pe ShopMania
Ghidul tau autentic de shopping.

Centrul de anvelope Bucium Iasi | Schimb anvelope | Service schimbare anvelope

pentru fiecare schimbare anvelope, este necesara utilizarea unei chei dinamometrice pentru o strangere adaptata a rotilor, pentru asigurarea cuplului optim stabilit de constructorul de automobile. La orice operatiune de schimb anvelope trebuie sa va asigurati ca:  se respecta regulile constructorului si reglementarile legale privind alegerea anvelopelor: structura, dimensiune, indice de sarcina si viteza, categorie (turism sau camioneta) se efectueaza o observare prealabila a aspectului exterior si interior al anvelopei. se respecta procedurile de montare, demontare, echilibrare si umflare a cauciucurilor si schimbarea regulata a valvei. se respecta presiunea optima indicata de constructorul de automobile, de fabricantul anvelopei sau de personalul tehnic. veti fi informat cu privire la particularitatile anumitor anvelope specifice (anvelope cu flancul scurt, anvelope cu rulare pe plat, anvelopa cu amestec de cauciuc auto-obturant.)

    Montarea / demontarea anvelopelor este o operaţiune care trebuie realizată de profesionişti, atat în cazul înlocuirii unei anvelope uzate cat si in cazul uneia crăpate.

La orice operatiune de schimb anvelope trebuie sa va asigurati ca:

 • se respecta regulile constructorului si reglementarile legale privind alegerea anvelopelor: structura, dimensiune, indice de sarcina si viteza, categorie (turism sau camioneta)
 • se efectueaza o observare prealabila a aspectului exterior si interior al anvelopei.
 • se respecta procedurile de montare, demontare, echilibrare si umflare a cauciucurilor si schimbarea regulata a valvei.
 • se respecta presiunea optima indicata de constructorul de automobile, de fabricantul anvelopei sau de personalul tehnic.
 • veti fi informat cu privire la particularitatile anumitor anvelope specifice (anvelope cu flancul scurt, anvelope cu rulare pe plat, anvelopa cu amestec de cauciuc auto-obturant.)


    In plus, pentru un schimb anvelope, este necesara utilizarea unei chei dinamometrice pentru o strangere adaptata a rotilor, pentru asigurarea cuplului optim stabilit de constructorul de automobile.


    De asemenea, la orice schimb anvelope, trebuie sa tineti cont si de faptul ca anvelopele montate pe o anumita osie , trebuie sa fie de acelasi tip : aceeasi marca , aceleasi dimensiuni , acelasi tip de utilizare (carosabil , zapada , off-road) , acelasi tip de constructie , acelasi indice de viteza si acelasi indice de sarcina . Exceptie de la aceasta regula se poate face doar prin utilizarea provizorie a rotii de rezerva.


    Retineti deci ca montarea, demontarea, umflarea si echilibrarea anvelopelor dumneavoastra trebuie efectuate cu echipament adecvat folosit de catre un personal calificat.


Montarea, demontarea, umflarea si echilibrarea anvelopelor dumneavoastra trebuie efectuate cu echipament adecvat folosit de catre un personal calificat. Montarea / demontarea anvelopelor este o operaţiune care trebuie realizată de profesionişti, atat în cazul înlocuirii unei anvelope uzate cat si in cazul uneia crăpate.  In plus, pentru fiecare schimbare de anvelope, este necesara utilizarea unei chei dinamometrice pentru o strangere adaptata a rotilor, pentru asigurarea cuplului optim stabilit de constructorul de automobile.    De asemenea, la orice schimb de anvelope, trebuie sa tineti cont si de faptul ca anvelopele montate pe o anumita osie , trebuie sa fie de acelasi tip : aceeasi marca , aceleasi dimensiuni , acelasi tip de utilizare (carosabil , zapada , off-road) , acelasi tip de constructie , acelasi indice de viteza si acelasi indice de sarcina . Exceptie de la aceasta regula se poate face doar prin utilizarea provizorie a rotii de rezerva.    Retineti deci ca montarea, demontarea, umflarea si echilibrarea anvelopelor dumneavoastra trebuie efectuate cu echipament adecvat folosit de catre un personal calificat.Configurator jante
Anvelope de la Proinvest
Abonare newsletter

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile , promotiile si preturile noastre , aboneaza-te la newsletter.Abonare
Calculator manopera pe roata